فروش زرشک
چهارشنبه , مرداد ۳۰ ۱۳۹۸
خانه / زرشک / مرکز تولید زرشک پلویی

مرکز تولید زرشک پلویی

زرشک پلویی به عنوان یکی از طعم دهنده های اصلی غذا به شمار می رود که در برخی از غذا ها در کنار برنج از آن استفاده می شود. این محصول، از مزه نسبتاٌ ترشی برخوردار می باشد و تهیه آن از مرکز تولید زرشک، امکان پذیر می باشد.
زرشک پلویی، در غذا دارای مصارف گوناگونی می باشد و بیشترین میزان استفاده را در آشپزی های ایرانی به خود اختصاص داده است.
این محصول از این ویژگی ها برخوردار است:

  •  دارای طبعی سرد و خشک می باشد
  •  مزه ترش و نسبتاٌ ملسی دارد

به همین دلیل برخی در هنگام استفاده از زرشک در غذا و یا روی برنج، اندکی شیرینی که عموماٌ در قالب شکر می باشد، برای شیرین کردن به آن می افزایند تا اندکی از مزه ترش آن کاسته شود و مزه دار گردد.
هم چنین زرشک از طعم دهنده های اصلی در برخی از غذا ها مانند زرشک پلو با مرغ، محسوب می شود.

تولید انواع زرشک

زرشک، از دسته میوه ها محسوب می شود و دارای محبوبیت خاصی در بین سفره های ایرانی می باشد و کمتر کسی است که به این محصول غذایی، علاقه نداشته باشد.
هم چنین زرشک، حاصل تلاش کشاورزانی است که به پرورش انواع محصولات کشاورزی می پردازند و برخی از آن ها، از جنبه غذایی نیز برخوردار هستند.
به طور کلی، زرشک در ایران دارای این انواع می باشد:

  •  زرشک پلویی
  •  زرشک آبی

زرشک پلویی

تولید زرشک پلویی

زرشک پلویی، که در تولید انواع زرشک، از جمله محصولات تولیدی می باشد، برای تزیین برنج و هم چنین چاشنی غذا، دارای کاربرد می باشد.
از این نوع زرشک، علاوه بر غذا های خانگی، در غذا های مجلسی نیز دارای کاربرد وسیعی می باشد و طعم و شکل خاصی را به غذا می بخشد که دل پذیر و خوشمزه به نظر برسد.
این محصول بر دو نوع می باشد:

  •  زرشک دانه اناری
  •  زرشک پفکی

هر دو نوع از زرشک های دانه اناری و پفکی، دارای دو ویژگی می باشند:

  •  به عنوان مرغوب ترین زرشک های بازار شناخته شده اند
  •  از نوع زرشک های بی دانه به شمار می روند

زرشک آبگیری یا سیاه از دسته زرشک آبی به شمار می رود.
تفاوت و کاربرد زرشک آبی با زرشک پلویی را در این موارد، می توان یادآور شد:

  •  برای تهیه آب زرشک از آن استفاده می گردد
  •  از نظر مرغوبیت نسبت به زرشک های دیگر، در سطح پایین تری قرار دارد
  •  خواص درمانی و تغذیه ای آن مشابه زرشک دانه اناری و زرشک پفکی است

زرشک پلویی

خاصیت انواع زرشک تولیدی

همان طور که می دانید، انواعی از زرشک هر روزه تولید و روانه بازار مصرف کنندگان می شود.
زرشک های تولیدی، علاوه بر خاصیت غذایی و نوشیدنی، دارای خاصیت های بسیار زیادی نیز می باشند که مصرف آن ها به همه افراد از کوچک و بزرگ که سلامتی برای آن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است، توصیه می شود.
با برخی از خواص درمانی زرشک آشنا شوید:

  •  زرشک دارای ویتامین B می باشد و در رفع عوارض عصبی، موثر است
  •  دارای ویتامین C است که باعث افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها می شود
  •  زرشک پلویی، باعث تقویت قلب و کبد می شود
  •  زرشک پلویی، تصفیه کننده خون نیز می باشد
  •  زرشک آبی، به بهبود عملکرد قلب کمک می کند

زرشک پلویی

مطلب پیشنهادی

مرکز فروش زرشک سیاه کوهی

زرشک کوهی سیاه هر چه تازه تر باشد کیفیت بالاتری خواهد داشت. در مرکز فروش …

کانال تلگرام